************************
ပ်မ္းမွ်အားျဖင့္ သီရိလကၤာ လူမ်ိဳးတစ္ဦးက တစ္ႏွစ္မွာ အုန္းသီး ၁၁၆ လံုးကို စားေလ့ ရွိပါတယ္။
ဒါေၾကာင့္ သူတို႔ဟာ အေမရိကန္ လူမ်ိဳးေတြထက္ ဗိုက္ပူႏႈန္း ထက္ဝက္ ေလ်ာ့နည္း ေနပါတယ္။ အေၾကာင္းကေတာ့ အုန္းသီးမွာ ပါတဲ့ အဆီဓာတ္ဟာ ခႏၶာကိုယ္ အဆီ ေလာင္ကြ်မ္း ႏိုင္ေျခ ၅၀ ရာခိုင္ႏႈန္း ပိုမ်ားေနလို႔ပါ။ အမ်ိဳး သမီးေတြက အုန္းဆီ ထမင္း စားဇြန္းနွစ္ဇြန္း၊ လတ္ဆတ္တဲ့ အုန္းဆန္ ေျခာက္ေအာင္စနဲ႔ အုန္းႏို႔ ၁၀ ေအာင္စ စားသံုးတာေၾကာင့္ တစ္လမွာ ကိုယ္အေလးခ်ိန္ သံုးေပါင္နဲ႔ အထက္
Read Mroe == >http://bit.ly/10z4tc1
By :
Post a Comment
Blogger Facebook DisqusComment ေပးရန္ ညာဘက္ေထာင့္မွ Blogger or Facebook or Disqus ကုိႏွိပ္ပါ။